Hi allemaal !

Ik ben Maren Boon, 19 jaar en geboren in Amsterdam. Toen ik jong was zijn wij verhuisd naar Apeldoorn, waar ik ook mijn jeugd heb doorgebracht. Als kind was ik eigenlijk nooit een meisje-meisje. Integendeel, ik wilde altijd het liefst de kleren aan die mijn broertje droeg. Als het maar lekker zit en niet te veel poespas heeft, zodat ik er makkelijk in kon gaan spelen. Dingen zoals jurkjes of rokjes waren dan ook echt een grote no-go voor mij. Dus ik zou hier een heel mooi verhaal kunnen gaan vertellen dat ik van kinds af aan al geïnteresseerd ben in kleding, maar in de realiteit is dat zeker niet altijd zo geweest. 

Toen ik naar de middelbare school ging vond ik het erg lastig om voor iets te kiezen wat mij leuk leek voor in de toekomst. Ik struggelde erg met mezelf en wat ik nou precies wilde. Ik deed eigenlijk in mijn ogen amper wat goeds. Ik haalde lage cijfers, deed niet aan sport en had ook geen leuke hobby waar ik mijn geluk uit kon halen. Ik besloot om te blijven zitten en een niveau lager te gaan doen. Doordat ik nu meer vrije tijd had besloot ik iets voor mezelf te gaan doen. Samen met mijn vader ging ik in 2020 brainstormen over de mogelijkheden. Samen kwamen we op het idee om een insta bedrijfje te gaan beginnen voor tweedehands kleding. Vintage kleding is namelijk helemaal van deze tijd. Het begon al erg goed en ging steeds beter lopen. Een jaar daarna haalde ik mijn diploma en was dan ook erg trots op mezelf. Eindelijk liep alles een beetje zoals ik het voor ogen had. 

Na de middelbare school begon ik aan de opleiding ‘international business’ in Deventer. Ik was hier totaal niet op mijn plek kwam ik al snel achter. Ik ging dan ook naar een beurs in Utrecht om naar andere mogelijkheden te zoeken. Hier kwam ik dan ook mijn nieuwe school tegen waar ik nu bijna mijn eerste jaar heb afgerond. Ik doe nu de opleiding ‘ondernemerschap’ in mijn mooie geboorteplaats Amsterdam. Hier helpen ze mij met mijn bedrijf en ben ik omringd met mensen die hetzelfde doen. Hier ben ik dan ook zeker op mijn plek. 

Door de jaren heen heb ik dan ook mijn eigen kledingstijl ontwikkeld, wat dus eigenlijk geen stijl is. Ik heb echt van alle stijlen van alles in mijn kast hangen en combineer vaak de gekste dingen met elkaar. Zoals ik al zei was ik als kind meer een meisje met een jongen stijl. Dat is dus ook iets wat ik met mijn kleding wil meegeven. Van alle stijlen zal je wel iets kunnen vinden op deze site. Alles is dan ook uniseks en voor iedereen te dragen. Het zijn dan vaak ook geen typische dingen die iedereen draagt. Elk item is uniek en alleen jij kan ermee gezien worden. Hoe leuk is dat?! 

Ik word zelf dan ook erg enthousiast van het idee en ben hier graag mee bezig. Op de website zal er keuze zijn uit verschillende blogs en deel ik mijn persoonlijke leven via Youtube. Op deze manier krijgen jullie een kijkje in mijn leven. Zo deel ik hoe ik mijn vintage items scoor, tips & tricks over van alles en nog wat, tripjes naar het buitenland en noem het maar op! 

Ik wens jullie veel kijk- en leesplezier en hoop dat ik jullie kan gaan zien in mijn geselecteerde items! :)

jfjf